GRATIS EVENEMANG I STOCKHOLM

Tävling

Vi på redaktionen arrangerar flera tävlingar i månaden. För att först få reda på vad som händer - kolla regelbundet in denna sidan, "gilla" oss på Facebook eller följ oss på Twitter.

Har ditt företag något som du vill att vi tävlar ut? Det kan vara biljetter (filmer, festivaler, teatrar, resor etc), presentkort, produkter eller en tjänst. Kontakta oss så berättar vi mer.

Tävling 216 – THE DUFF (Sverigepremiär 17 april)

Vi på redaktionen har fått tag på 10 biobiljetter till The Duff med Sverigepremiär den 17 april. Dessa ska vi nu tävla ut! 5 vinnare vinner 2 biljetter vardera. Sista tävlingsdag 12 april.

Så här går tävlingen till:

(Svara på frågan)
1. Vem har regisserat The Duff? Svaret hittar Du HÄR!

2. Mejla till info@gratisistockholm.nu och skriv "Tävling 216" i ämnesraden. I mejlet skriver du Ditt svar, samt namn och adress.

3. Av de deltagare som inkommit med korrekta svar så drar vi 5 vinnare. Vi som driver sajten är jury. Vinnarna presenteras på sajten kort efter att tävling avslutats och 2 biobiljetter skickas ut via post så fort som möjligt.

Om filmen:
Bianca är en självsäker tjej som går sista året på high school. När hon får höra att hon omnämns som DUFF (Designated Ugly Fat Friend) till sina mer eftertraktade vänner krossas hennes världsbild direkt. För att återuppfinna sig själv och kunna attrahera drömkillen Toby anlitar Bianca sin granne Wesley, en av skolans populäraste killar, som kärlekscoach. Skolans största mobbare Madison gillar inte alls att en DUFF umgås så nära med hennes ex-pojkvän, men en hemsk viral video kan inte stoppa barndomskompisarna Bianca och Wesley från att börja se på varandra med helt nya ögon och inse att alla är någons DUFF.

Skådespelare:
Bella Thorne, Mae Whitman, Robbie Amell, Allison Janney, Ken Jeong, Skyler Samuels, Bianca A. Santos

Se trailer på The Duff här!

Tävling 215 – THE GUNMAN (Sverigepremiär 10 april)

Vi på redaktionen har fått tag på 10 biobiljetter till The Gunman med Sverigepremiär den 10 april. Dessa ska vi nu tävla ut! 5 vinnare vinner 2 biljetter vardera. Sista tävlingsdag 5 april.

Så här går tävlingen till:

(Svara på frågan)
1. Vem har regisserat The Gunman? Svaret hittar Du HÄR!

2. Mejla till info@gratisistockholm.nu och skriv "Tävling 215" i ämnesraden. I mejlet skriver du Ditt svar, samt namn och adress.

3. Av de deltagare som inkommit med korrekta svar så drar vi 5 vinnare. Vi som driver sajten är jury. Vinnarna presenteras på sajten kort efter att tävling avslutats och 2 biobiljetter skickas ut via post så fort som möjligt.

Om filmen:
En explosiv action-thriller från regissören av Taken med Sean Penn i huvudrollen. Jim Terrier, en före detta yrkesmördare jagas av sitt förflutna när hans före detta arbetsgivare sätter en dödsdom på hans huvud. Han inser snabbt att han inte är den enda som de vill döda. De är även ute efter Anne, den vackra kvinna han lämnade för flera år sedan. Medan de flyr tillsammans och försöker ligga ett steg före sina lönnmördare väcks deras kärlek till liv igen. Terrier inser att det bara finns ett sätt att rädda Anne och sig själv - han måste avslöja och krossa världens mäktigaste organisation och möta fienderna från sitt förflutna, i en kamp där bara en man kan överleva.

Skådespelare:
Sean Penn, Javier Bardem, Idris Elba med flera.

Se trailer på The Gunman här!

Tävling 214

Vi tävlade ut biljetter till Stand Up på Norra Brunn. Tävlingen pågick 9 - 11 mars 2015.

Tävling 213

Vi tävlade ut biljetter till Stand Up på Norra Brunn. Tävlingen pågick 19 - 24 februari 2015.

Tävling 212

Vi tävlade ut biljetter till Stand Up på Norra Brunn. Tävlingen pågick 8 - 13 januari 2015.

Tävling 211

Vi tävlade ut 3 bokpaket med barnböckerna Lyssna Kjelle och Siri reser inte till Japan av Kajsa Gordan, utgivna på Berghs Förlag. Tävlingen pågick 6 - 13 november.

Här är vinnarna:
Alexandra Andersson
Kina Edman
Emma Virke