GRATIS EVENEMANG I STOCKHOLM

Användarvillkor

GRATIS I STOCKHOLM.NU är en privat internetsajt där fokus ligger på alla gratisevenemang i Storstockholm. Vi strävar efter att hålla en hög seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Dessa regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna.

§1. Genom din registrering accepterar du att inte använda sajten för att posta material eller länkar till material som kan uppfattas som stötande eller kränkande, t.ex. hets mot folkgrupp, sexuellt ofredande, trakasserier eller mobbning. Det är ej heller tillåtet att publicera material som med-
vetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på personer eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt.

§2. Du står som ensam ansvarig för innehållet i dina meddelanden, texter, länkar, uppladdade filer etc. Genom din registrering styrker du att hålla GRATIS I STOCKHOLM.NU och dess medarbetare fria från ansvar från alla eventuella ärenden som kan uppkomma genom ditt agerande.

Om vi anser att du begått en olaglig handling av allvarligare slag kommer vi att kontrollera dina personuppgifter/ip-adress och ev vidta rättsliga åtgärder.

Registrerade medlemmar måste försäkra sig om att användarnamnet och lösenordet hålls hemligt. Han eller hon är inte bara ansvarig för hur han/hon själv använder användarnamnet och lösenordet, utan också för hur tredje part använder det. Medlemmen skall omedelbart informera GRATIS I STOCKHOLM.NU om hans/hennes användarnamn och lösen-
ord utnyttjas felaktigt.

Vi förbehåller oss rätten att neka medlemmar tillträde till sitt användar-
konto och tjänster, om medlemmen skulle bryta mot Användarvillkoren (§1-2). Detta gäller i synnerhet om han/hon lägger in irrelevanta evenemang eller bryter mot lagen.

För att så många som möjligt ska kunna nyttja sajten får endast svenska och engelska språket användas. Detta också för att vi ska kunna hålla koll på annonsernas innehåll.

Dina personuppgifter sparas i vår databas. Där ligger de väl skyddade
så att ingen kommer åt dem. Vi kommer inte att använda dina person-
uppgifter i kommersiellt syfte; t.ex. för att skicka dig reklam osv. Med reservation för nyhetsbrev angående uppdateringar och tävlingar på sajten via mail.

casino utan svensk licens